Dränering Gävleborg

RING OSS -

Om oss

Om oss

Välkommen till PO Björke Entreprenad! Vårt företag är specialiserat för arbete med dränering i hela Gävleborg. Även om själva företaget finns i Hudiksvall, arbetar vi med dränering i både Hudiksvall, Söderhamn, Bollnäs, Sandviken och i Gävle. Vi har kompetensen och alla maskiner som krävs för att kunna utföra dränering i Gävleborg, och har sedan starten 2016 arbetat med många olika delar som har med tjänster med grävmaskin, transport med lastbil.

Familjeföretag med flera tjänster

Vi erbjuder med många olika tjänster som inbegriper grävmaskiner, lastbilar, schaktarbete och dräneringsararbe. I Gävleborg kan vi erbjuda tjänster och arbeten med allt från dränering, enskilda avlopp, husgrunder, gjutning av betongplatta och som underleverantör till entreprenadföretag.

Om oss

P.O. Björke leder företaget P.O. Björke Entreprenad som han äger.

Nöjdkundhet - viktigt för oss

För oss är det viktigast att våra kunder blir nöjda med våra arbeten. Särskilt viktigt är det att vi tar hänsyn till våra kunders önskemål, oavsett vad det gäller. Många privatkunder behöver ett schaktarbete, och är nöjda när vi har transporterat bort allt schaktavfall och att det inte syns efteråt att vi har varit på plats och arbetat. Det är viktigt att vi lämnar en fin yta där vi tidigare har arbetat, grävt och schaktat.

Anlita oss när du behöver en aktör som kan schakta, gräva och transportera avfall, grus, sand och allt som behövs vid dränering, gjutning av husgrund, grävarbete för enskilda avlopp!

Addictive Media


Frösundaviks alle 15
169 03 Solna

[javascript protected email address]

5590853189


Dränering

Grundgjutning

Enskilt avlopp


logo-image

Om Oss

Vi är ett framåtriktat företag som arbetar med mark- och anläggningsarbete i Gävleborg

Läs mer om oss

Personuppgiftspolicy

Kontakt

Addictive Media

Org nr: 5590853189
Frösundaviks alle 15
169 03 Solna
Tel:

Hitta hit