RING OSS - 0650-55 37 29

Dränering Gävleborg

RING OSS - 0650-55 37 29

Om oss

Här är hela vår maskinpark med grävmaskiner och lastmaskiner för dränering i Gävleborg.

Välkommen till LEE Mark konsult AB! Vårt företag är specialiserat för arbete med dränering i Gävleborg. Även om själva företaget finns i Stora Skedvi i Dalarna arbetar vi med dränering i både Hudiksvall, Söderhamn, Bollnäs, Sandviken och i Gävle. Vi har kompetensen och alla maskiner som krävs för att kunna utföra dränering i Gävleborg, och har sedan starten 2014 arbetat med många olika delar som har med tjänster med dränering, husgrunder, vatten och avlopp, enskilt avlopp och pooler.

Behöver ni hjälp med dränering i Gävleborg? Kontakta oss – vårt företag växer och tar sig an både större och mindre projekt. 

Dränering i Gävleborg

Vi kommer alltid ut på plats och lämnar konstnadsfria offerter på helhetslösningar. Vi dränering i Gävleborg besiktigar vi källaren och dokumenterar fuktvärderna i källarväggarna så att vi kan mäta förbättringar över tid. 

För oss är det viktigast att våra kunder blir nöjda med våra arbeten. Särskilt viktigt är det att vi tar hänsyn till våra kunders önskemål och rekommenderar bästa möjliga lösning, oavsett vad det gäller. Många behöver hjälp med schaktarbete, och är nöjda när vi har transporterat bort eventuellt schaktöverskott och att det inte syns efteråt att vi har varit på plats när gräset börjar växa igen. Det är viktigt att vi lämnar en fin yta där vi tidigare har grävt.

Och inte minst garantier på vårt utförda arbete:

  • 15 års garanti på dränering.
  • 10 års garanti på avlopp.
  • 10 års garanti på husgrunder.