Dränering Gävleborg

RING OSS -

Dränering

Dränering

Vi utför dränering i hela Gävleborg. Även om vårt företag finns i Hudiksvall, arbetar vi i hela Gävleborg, i Gävle, Sandviken, Söderhamn, Bollnäs och Hudiksvall och här vänder vi oss både till företagskunder och privatkunder som behöver dränering.

Dränering för entreprenadföretag

Vi arbetar som underleverantör för många entreprenadföretag, såsom till exempel Skanska och PEAB. Då kan vi arbeta med vägbyggen och gräver diken, transporterar vägmaterial så som grus och sand och bidrar med schaktarbete. Våra duktiga maskinförare kan gräva både stora ytor och även gräva på små ytor. Vid dikning och schaktarbete vid väg- och brobygge är minst lika viktiga för att leda bort vatten från vägar och broar. Det är aldrig bra att ha stora vattenmassor på vägar och broar som kan äventyra säkerheten för alla som kör med bil. Vi arbetar gärna med fler entreprenadföretag, så ta gärna kontakt. Vi ger alltid vårt bästa för de företagskunder vi har.

Dränering för privatkunder

Har du ett hus som behöver dränering? Vi har alla de slags maskiner som behövs för dräneringen. Vi ar grävmaskiner som kan utföra dräneringen på små ytor och är det ont om utrymme tar vi hänsyn till det. Då kan vi välja en mindre grävmaskin som kan arbeta på små utrymmen. Vi är noggranna att inte skada hus och egendom när vi är ute och gräver på privatkunders tomter och trädgårdar. Som privatkund har du möjlighet antingen till ROT- eller RUT-avdrag, beroende på vilket arbete det är som du behöver.

Anlita duktiga maskinförare

Ta gärna kontakt och få kostnadsfri offert för det gräv- eller dräneringsarbete som du behöver!

Addictive Media


Frösundaviks alle 15
169 03 Solna

[javascript protected email address]

5590853189


Dränering

Grundgjutning

Enskilt avlopp


logo-image

Om Oss

Vi är ett framåtriktat företag som arbetar med mark- och anläggningsarbete i Gävleborg

Läs mer om oss

Personuppgiftspolicy

Kontakt

Addictive Media

Org nr: 5590853189
Frösundaviks alle 15
169 03 Solna
Tel:

Hitta hit